Enkä viittaa naapurimaahan paljonvarrottuun hääjuhlaan!

Olli pääsi naimisiin itsevalitsemansa rouvan kanssa. Johanna on muuten kiva, mutta heitti morsiuskimpun mun päähän, johon se juuttui kiharakampaukseen. Lopputulos oli klassinen kaasojen välinen taisto: Koitin poistaa ruusukasan kaalistani, ja samalla Jaana (joka nähtävästi HALUAA naimisiin), hyökkäsi omimaan kimppua, ja lopputulos oli se että puolet oli mulla kädessä ja puolet Jaanalla. Tämä kaikki tapahtui tietty millisekunneissa, ja lopputuloksena oli kaaos. Jaanan naimissaumat kuitenkin tuplaantuivat, kun sulhasehdokkaansa sai sukkanauhan. Hyvät häät!!

Elina ja Pixi (Sussun puoliveli isän puolelta) sen sijaan kisasivat SM-karsinnoissa, ja suureksi ylpeydeksemme pääsivät finaaliin ja tulivat tokovalioksi! MAHTAVAA!! Häissä en muuten itkenyt, paitsi aina kun muistin että Pixi pääsi finaaliin. Sunnuntaina sijoitus oli 17. tai 18. Lentsun ja Jatsin voittaessa koko roskan - taas. ONNEA koirakolle, mahtava nousu selkävian syöverista kultaiselle korokkeelle. Ollaan ylpeitä toko-esikuvastamme.

Meanwhile, Ninni nukkuu sohvalla ja herää parin tunnin välein tukemaan Victoriaa tissillä. En kyllä usko että sohvalla pystyi edes nukkumaan, sillä pentulaatikko vikisee noin vartin välein jotakin.Victoria alkoikin saada painoa, vaikkakin vähän, n. 20 g per päivä. Ruokailuissa saatua maitomäärää tarkkailtiin, ja välillä tuli hyvinkin, jopa yli 10 g kerrallaan. Keinoruokintaan valmistauduttiin, mutta ei aloitettu, kun paino kuitenkin nousi ja äiteen maito on lapselle parempaa.

Ninni mietti jo perjantaina, että voisiko Victorialla olla flunssa, kun se haluaa nukkua aina pää + etukroppa ylöspäin ja tuhisee nukkuessaan.