Pentulasta kuului siinä mielessä hyvää, että Supoa ei haitannut hoitajan vaihtuminen Levä-Meriin (eli rakkoleväkollegaan) ja että Meriä ei oltu pidetty koko yötä hereillä. Ja Supon maha on ollut kunnossa. Pennut syövät ja leikkivät (sen minkä vielä pystyvät). Meri punnaa ne - mikäli tunnistaa kuka on kukin...

Paimenkisoissa Tyrnävällä sain esimakua varhaisteinipennuista, sillä siellä tuli vastaan yksi Ruskan pentu, eli...ööö... Supon pentujen vähän-yli-serkku. Ruska on Supon 3/4 sisar eli enempi sisar kuin Taku, joka on puolisisar mutta vähempi kuin esim. Tuisku, joka on täyssisar. ELI Ruskan isä on sama kuin Supon isä, mutta Supon äitee on Ruskan isoäitee. Eli jos täyssisarten perimä on 50 % samaa keskenään, niin puolisisarusten vain 25 % (puolet äiteen perimästä). 3/4-sisarten isän perimästä on se 25 % samaa, mutta äiteen vain 12.5 %. Eli normiserkut ovat 12.5 %:sti samaa, mutta nämä vähän-yli-serkut ovat ---- öööö.... täytyy laittaa uusi kyselykaavake genetiikan kahvipöydälle.

Hyvä päivä Tyrnävän paimennuskisoissa! Oli kahdet kisat, Taku oli vain ekassa. Ekan kisan voitti täysin ylivoimaisesti Lammas-Katja ja Siia, 85 p ja 1-tulos ja koulari Paim1!! Taku ja Jokisaaren Minnan koira koira saivat molemmat 70 p, mutta Taku vähän enemmän haku-osuuksista, joten Tarzan oli kakkonen, ja sai kakkostuloksen ja koularin Paim1. Ou jee. Tokakisassa annettiin armoa muille (VITSI), ja Takun kanssa kaasutettiin Raaheen kaverin häihin. Tokakisan voitti sitten Minna Jokisaari koirineen, kakkosena oli Marika ja Fleet (pisteet?) ja kolmosena Katja ja Siia (74 p). Jestas! Kaikille näille siis koulari Paim1 ja PPR1 mikäli se puuttui.

Takun osalta oli suht hallittua menoa, mutta huomiselle omistajan pitää löytää sisäinen zen ja lopettaa kirkuminen.