Olli ja Johanna tulivat aamulla aitabisnekseen, ja Vili-Johanna lähes näkymätön puutarha-aita pääsi ympäröimään meidän pikkuisen nurmikon kokonaan. Pihalla käytiin pariin kertaan, ja joka kerta pennut liikkuivat reippaammin. Siirtoon käytin Riikan tuomaa muovista häkkiä.

Häkki on ollut maanantaista lähtien pentulan lisäosana. Anna Boylen muutti sinne heti. Jos sinne laittaa pentujen lempityynyn, löytyy kopasta aika monta möngertäjää hyvinkin nopeasti.

Maanantaista lähtien pennuille on annettu vähän isojen koirien ruokaa kanssa. Ne saavat nuolla puuro-riisi-kala-kanaperuna kuppien pohjia ja saivat myös kukin yhden pentunappulan... Myös matokuuri alkoi maanantaina. Jauhan niille Axilur-tabuja, lisään vettä ja jaan kristillisestä truutalla kaikille millilitran. Hyvin on mennyt alas. Ne näkyvät tykkäävän kaikesta mitä niille annetaan...

Illalla Taku oli Susannan kanssa vähän agilityä, sillä välin, kun mulla oli kurssinvetoa. Oli ollut vähän epänormaalin vedoton ja läähättäväinen. Ilta päättyikin sitten Takun ja Supon tappeluun, tiedä häntä mistä aiheesta alkaneeseen. Hmm, Taku taitaa päästä hoitoon jatkossa aika usein. Ehkä sitä kiristää tämä pentubisnes. Mua kiristää tietty mahdollisuus siitä, että tappelu uusii. Yleensä Supo ei aloita mitään riitaa, mutta nyt se on varmaan aika huumorintajuton noiden pentujen takia. Taku on nähnyt pennut usein, eikä osoita minkään valtakunnan aggressiivisuuden merkkejä niitä kohtaan. Hätinä edes kiinnostusta. Supo sallii sen olla jopa pentuhuoneessa, vaikka tuijottaa huolestuneena. Nyt Supo ja pennut ovat ulkoaitauksessa (minä kanssa) ja Taku aitauksen toisella puolella, eikä kellään ole mitään hätää. Paitsi Romuluksella, joka sabotoi mun kirjoittamista minkä ehtii. Ai niin! Elvis ei o märypelle enää niinkään, vaan lähinnä se, joka vetää ulkosalla pukkilaukkaa random-suuntiin! Hyvä.