Koirat siis. Tänään pennut pääsivät ulos sylikyydissä. Vein yksinäni kaksi kerrallaan Supon kanssa ulos, mutta illalla pennut pääsivät myös Solveigin ja Marikan kyytiin. Ja naapurien kyydillä takaisin sisälle. Kontakteja ainakin tulee, sillä loistavat naapurini ovat ihan pyytämättä silittämässä ja paapomassa pentuja. Hannele oli jo pelännyt missanneensa pentujen ulkoilutukset!

Hyvin kävi myös äänialtistuksen kanssa. Aidan takana naapurissa on aloitettu piharakennuksen purkaminen ja uusien rakentaminen, joten pauketta, jyrinää ja tiilten heittelyn mäiskettä kuuluu nyt ja tulevaisuudessa! Toiselta puolen tietä taas lähti moottoripyörä. En tiedä kuulevatko pennut kylläkään edelleenkään mitään.... ainakaan mitään reaktiota ei tullut.

Pentujen eroista en osaa sanoa oikein mitään. Elviksen erottaa kyllä (se katsookin niin söpösti!), mutta muut ovat mielestäni aika tasaisia. Kukaan ei ainakaan ole jäänyt taaemmaksi vieraiden tullessa tms. selkeää. En ottanut tänään lainkaan onnistuneita kuvia, joten tähän maanantain kuvia toiselta ulkoreissulta. Kuvat ovat kaksi päivää vanhoja, ja auttamattomasti vanhentuneita!

 

Anna Boyle (vas, poika) ja Elvis (tyttö).

 

Ylimpänä Remus ja Anna Boyle , Romuluksen hieno kaulus sekä poistumassa kai Kaale III. Vasemmalla Kaarle III (tyttö siis) ja lytyssä allaan Anna Boyle (poika siis).

Silmien väriä on kyselty, mutta en vielä tiedä. Ottajia tämä ei onneksi taida kiinnostaa (ei vaikuta koiran käyttöominaisuuksiin...), ja koska väri ei siitä muutu vaikka sen jo tietäisi, niin en ole tutkinut enkä arvaillut asiaa sen tarkemmin. Trikkimerkit eivät mielestäni ole lisääntyneet mihinkään, mutta Riikka voi ulkopuolisin silmin tutkia asiaa ensi viikonloppuna. Tarvii kuitenkin päättää minkä väriseksi ja nimiseksi kukin rekisteröidään! Elvis on Frosty Field's Final Hessian, mutta muiden kohdalla päätöksiä ei ole tehty. Odotan tilastotieteen kanssa ähkiviä kollegoita kylään, ja tsekkailemme tillsammans, kuka on F-value ja kuka Factorial Design.

Tänään on syöty vähän nappulamuonaa taas. Koska se maittaa niin hyvin, uskalsin kuvitella että pentu kokee nappulan syönnin positiivisena ja täten uskalsin antaa nappulat per pentu yksitellen ja samalla naksautellen.