Pentuprojektin varustelusta on kiittäminen sponsoreitamme. Riikka toi pentulaatikon ja on hankkinut muonat, Meri ja Anders lainasivat vaa'an, Nanne toi aimo kasan vilttejä ja Kirsi ja Tuire kroonikkolakanoita (vai mitä ne on). Pyyhkeitä ja lakanoita on tullut Elinalta, Ninniltä jne. Johanna tuo koiranleluja, Leena, Riikka, Johanna ja Vesakosken ja Rasan perheet lainaavat aitamateriaaleja. Helppo on olla näin hyvän huoltojoukon ympäröimänä!

Keskiviikkona Ninni tuli etukäteistapaamaan Supoa, sillä hänet oli buukattu pentuhoitajaksi viikonlopuksi. Veljeni Olli näetsen aikoi kovasti mennä naimisiin Johanna "Teurastaja" Paijan kanssa. (Sinänsä käsittämätön teko: valita hääpäiväksi SM-tokojen karsintapäivä!!!! Olin jo ilmoittanut että pääsen vähän myöhemmin vasta paikalle, sit kisojen loppumisen jälkeen. Onneksi Supo tuli kuitenkin raskaaksi, enkä voinut osallistua, ja säilytin näin ollen perintöosani ja paikkani suvussa...)

Torstaina Takulla oli paimennustreenit. Lampaat seisoivat pitkässä ruohossa kuin tatit, joten saimme tehtyä flänkkejä, myös sisäflänkkejä. Tajusimme ehkä molemmat jotain. Pikkuisen muisteltiin myös hidasta päiväkävelyajoa.

Illalla punnimme Kimmon kanssa pennut, ja totesimme pikku-Victorialla hitusen miinukselle menneen päivän. Hälytys päälle, ja Victoria erityistarkkailuun. Tästä eteenpäin sitä tuettiin tissillä: Toinen pentu eka hyville takatisseille, plop irti sieltä ja Vicce tilalle. Victoria alkoi olla jo muita sen verran pienempi ja hiljaisempi, että muut riehuessaan heittivät sen tangentin suuntaan.

1247737239_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yöllä heräilin syöttämään pentuja ja hälytin lauantaina naimisiin menevälle veljelle, että en varmaan pääsisi hääpaikalle Urjalaan vielä pe-aamusta. ONNEKSI superhoitaja-Ninni oli luvannut tulla hoitamaan pentuja. Hän hoitaa leväsiiratkin paremmin ja tehokkaammin kuin minä, joten en ollut huolissani viikonlopusta.