Lauantai olikin varattu pennunkatsojille. Edelleenkään pojista on hankala sanoa mitään eroja, mutta ehkä Romulus oli TÄNÄÄN enempi sylissä kuin muut. Riikan mukaan Elvis oli pistänyt voluumit pienemmälle. Pennut pääsivät eka kertaa soralle kävelemään, ja Elvishän se siellä painoi pää viidentenä jalkana äiteen perässä. Sillä ei kyllä päätä huimaa. Kuitenkin se kuitenkin hinkuu syliin usein, eli ottaa myös ihmiskontaktia.

Aamupuolella teimme kokeilun, jossa annoimme kullekin pennulle nappuloita kupissa ja pentu sai etsiä ulkona kupin hajun perusteella. Kupista ne olivat syöneet vasta pari kertaa aiemmin, joten eivät meinanneet edelleenkään tajuta, että sieltä se haju tuli. Aika hauskaa.

Riikka otti noin miljardi kuvaa, joista laitan tähän muutaman, kunhan saan yhteyden kotikoneeni kautta nettiin.

Kuva 1. Anna Boyle, Aleksanteri Suuri, Kaarle III, Elvis, Remus ja Romulus. Kuvaajana Jari Seppälä, järjestelyt Riikka ja Outi ja Royal Canin (nappuloilla ladattu puunrunko).

***

Pannu-ongelma: Illalla illallisvieraat hieman ihmettelivät, kun otin paistinpannun pakastimesta. He nerottivat vihdoin pannun auki! Sitä piti vielä lämmittää, ja MIRACLE! - kansi nousi ihan nätisti. Kukaan ei halunnut pekonia, ihme hienostelijoita. Kimmolle piti siis hankkia toinen nimppariyllätys.