Hmm, jouduin vähän muokkaamana päivämääriä, sillä en saa niistä lukua... Keskiviikkona kuitenkin: Pentujen diaspora verannalla jatkui aamusta, kun keli oli niin viileä.  Aamusta kaverit siis ulos, majatalo verannalle, ja vapaata hengailua ulkona tai sisällä. Iltapäivällä siirryttiin kuitenkin aitaukseen, jotta Takukin sai vähän vapaata juoksentelua. Taku on tainnut kyllä tarkkailla utaretulehduslammasta vähän liikaakin, sillä lampaalla alkoi mennä hermo Takun observointiin. Ensimmäinen muutakin kuin pelkoa osoittava suomenlammas...

Kuva 1. Vas: Kaarle III vahtii silmä tarkkana ovea (sisälle päin). Oik: Elvis trenaa paitsi metallialustaa myös työkoiranuraa (huom. vasara tyynynä).

Asiaan, naksuttelua ei tehty, vaan olikin luoksetulovihellyspäivä. Hyvin meni kaikilla. Eli vihellys ja suorapalkka = ruokakuppi maahan. Tajusin (mikä nero...), että tietty laitan yhden kaverin ruuan kolmeen kuppiin, enkä riistä kuppia lapselta! Eli eka kuppi tulee helposta luoksetulosta (eivät nimittäin irtaantuneet kuin n. 7 mm mun jalasta, kun haistoivat että ruokaa on jossain...). Vihellys ja kuppi ja kehuja. Kuppi kun alkaa tyhjetä, voin viheltää kauempana ja antaa uuden annoksen etc.

Elvis on löytänyt sisäisen houdininsa, ja keplotteli itsenä aitauksesta pois kesken Anna Boylen vuoron, joten saivat sit molemmat ruuat samoilta vihellyksiltä. A. B. sais siis pari vihellystä ekstraa. Elvis osasi myös tulla pois marsun häkin reunoista tehdystä pesuhuoneaitauksesta. Harmi etten ehtinyt ottaa tätä videolle! On se lahjakas... Tulee vissiin puolitätiinsä Takuun, joka oli myös synnynnäinen kiipeilijä (ja on edelleen).

Muuta... ööh, illalla oli retki aittoihin ja varastoihin, ja jestas että kakaralauma viipotti! Tehtiin myös retki kalliolle ja metsän puolelle, ja meni hyvin muuten paitsi Supoa seuranneet kaksi eivät päässeet yhden kiven yli. Nostin ne pois, ja kömmin takaisin mäntyjen alta huomatakseni että kaksi muuta olivat "tipahtaneet" saman kiven taakse ja olivat kuulemma täydellisessä jäppitilassa. Nooh, Outi kyllä kömpii.

Aijoo, sen vaan sanon, että kahden tyttöpennun kanssa on kivempaa poimia vattuja kuin kahden poikapennun. Tytöt seikkailevat pensaiden alla ja syövät vattuja maasta, mutta pojat valittavat koko ajan ja syövät vatut suoraan astiasta. Luulin, että näin on vain ihmiskoiraiden kanssa, mutta näköjään tässäkään kohden lajierot ovat pienemmät kuin sukupuolierot.