Parasta järjestelyä ever: Tultiin vasta ip kotio, jossa vaiheessa pentujen katsojia oli jo saapunut ja pöydälle oli katettu pullat ja piirakat, kahvit ja Kouvolan lakritsit. Loistavaa, kiitos Jari.

Zorro tuli Sarin mukana katsomaan perhettään. Supo oli nähtävästi hitusen kaunainen ukkelin karkaamisen takia, sillä ei ollut koko äijää näkevinään. Toisaalta Zorro ei juurikaan noteerannut jälkikasvuaan. Perheterapiaan koko porukka siis.

Tehtiin vähän omaa pentutestausta by Sari ja Satu, ja pääosin aiemmat näkemykseni saivat tukea. Myös Riikka oli pistänyt samat asiat merkille. Uutena luonteenpiirteinä tuli esille keskittymiskyky, jossa A. Suuri ja erit. Anna Boyle ja Kaarle III kepittivät muut. Maanantaina mennään viralliseen pentutestiin.

Lauantaina oli tullut vettä, joten pennut olivat olleet paljon sisällä. Sunnuntaina oli vaisu keli, muttei tullut huuperia liikaa, joten pennut olivat perinteiseen tapaan lähinnä ulkona. Illalla kävi ilmi, että ne ovat sittenkin erittäin vilkkaita bc-pentuja. Tarkasti ottaen pennut olivat aika rasittavia. Muut nukahtivat alkuillasta, mutta A. Suuri ja Romulus jatkoivat riehuntaa keskenään, ja jatkoivat ja jatkoivat. Siinä vaiheessa, kun leikin nimi oli se, että tämä menee edeltä kirjahyllyn alle ja se tulis niinku perästä ja koko ajan huudetaan ja sit yritetään kömpiä pois ja edelleen huudetaan, päätimme ottaa Romuluksen mukaan videovuokraamoon (Ice Age II:ssa oli kuulemma Takun näköinen orava). Matka meni lähinnä sylissä, mutta puistossa Romu pääsi vähän juoksemaankin. Tai siis ei vähän vaan ihan hulluna. Tullessa se oli vähän rauhallisempi.

Jumalattoman riehumisen jälkeen porukka nukahti tunniksi, ja aloitti taas... Päätimme pakata kaikki autoon ja lähtä johonkin, esim. Mustamäen torille myymään pentuja. Menimme kuitenkin vain jalkapallokentälle, jossa oli onneksi joku tuntematonta funktiota varten tehty kakkosneloskyhäelmä, joka kävi hyvin pentujen seikkailuradaksi. Mopopojat ajoivat onneksi kentän toiselta laidalta, eikä kukaan, edes Supo!, suunnitellut mitään typerää mopedi-saalistusta. Tullessa otettin vielä lisää ruokaa, ja aaaaah, kaverit nukkuivat aamuun asti.