Taisivat vierailijat väsyttää pentulaa, sillä aamulla sai nukkua pitkään! Sunnuntaina jatkui edellispäivänä alkanut uusi kehitysvaihe: lelut. Tähän asti pennut eivät ole tajunneet leluista mitään, mutta ovat hyvin mielellään jäystäneet toisiaan ja ihmisiä. Lauantaina havaittiin ensimmäiset repimisleikit. Sunnuntaina lelut olivat jo tutumpia, ja nyt retuutetaan sisällä myös isompia kappaleita, kuten vilttiä ja Vili-Johannan housuista tehtyä rättiä. Hyvä homma, nyt on ehkä mahdollista alkaa vaihtaa oma lahje leluihin.

Kuva 1. Romulus (vas), Elvis (kesk) ja A. Suuri (oik) ja entisen lintulelun siipi. Tässä vain otos pennuista, loput on helppo kuvitella... Jari Seppälä kuvaajana.

Laitoin Annukan tuoman häkin sisähäkiksi, ja otin Riikan kopan ulko- ja roudauskäyttöön.  Laitoin häkkiin viltin lisäksi pentujen Rakkaimman Karvatyynyn, ja eipä aikaakaan, kun porukkaa löytyi myös sieltä. Romulus ja Anna Boyle mahtoivat olla ensimmäiset.

Tämän päivän vieraat - Tapio ja Reetta - joutuivat/pääsivät avustamaan naksutushommissa ja pentujen auton-takakontti-ruokailussa. Tämä kokeilu loppui kolmanteen pentuun, sillä muut nukahtivat aitaukseen omaa vuoroaan odotellessaan... Vein siis pennun autoon ruokakupin kanssa. Taku osallistui ja halusi istua takakontissa omalla puolellaan (sermi on kyllä välissä!). Raukka, jää koko ajan seitsemänneksi!

Riikka on laittanut omaan blogiinsa pentujen neliviikkoiskuvia! frostyfields.vuodatus.net