Lisäpäivitystä muistin virkistämiseksi: Torstaina ei tehty mitään Kaarnatien ulkopuolista puuhaa, sillä olimme ilmoittaneet torstai-illan Viralliseksi Pentujen Katsomisillaksi. Riehuttajia kävikin, ja ehkä joltain liikenee joku todistekuva!

Tänään selvisi, että Remppanen ei muutakaan sinne, jonne sitä tarjottiin. Pennun haluamisesta tarvii olla kyllä varma, joten hyvä päätös ottajakandidaateilta! Remus on ihana, tietenkin. Se on aika tasainen kaveri, joka ei ole noussut esille sen enempää huonossa kuin toisaalta hyvässäkään mielessä. Se ei huuda (kuten esim. A. Boyle tänä aamuna), se ei riehu tappiin asti (kuten Romulus viimeiset illat...), se ei karkaile (kuten Kaarle III ja Elvis). Se pysyy porukan mukana koko ajan, mutta ei ole nokkamiehenä menossa. Sitä ei ole tarvinnut kantaa individualismin tai pelkääväisyyden takia minnekään (kuten A. Suurta tai joskus Kaarle III:sta), eikä ottaa kenenkään niskasta pois (kuten Elvistä, Anna Boylea tai Romua).

Naksutintreeneissä ja luoksetulotreeneissä se on just niin kuin muutkin, eli loistava. Romuluksen kanssa ovat aika samanlaisia: tätä kirjoittaessani perjantaina kokeilin just naksutuksia taas, ja sekä Romppanen että Remppanen molemmat häsläsivät eka, mutta sit hops! hyvä keskittyminen, ja molemmat itse asiassa kävivät maata ja alkoivat tökkiä lusikkaa nokalla (treenattiin siis lusikan tökkimistä). Remus ei tosiaan huuda turhia, mutta selvästi stressaantuu jos hommat ei mene niin kuin se haluaa, ja silloin alkaa vinkua sylissä tms. Rauhoittui kyllä tänään kun tutkin asiaa.

Kaveri on ahne kuin äitinsä, ja taistelee ja saalistaa hyvin. Tarvii A.Suuren ja Romuluksen tavoin kuitenkin sellaista treeniä, jossa uudessa paikassa keskitytään ihmiseen, eikä tutkita paikkoja. Nyt tietenkin saa tutkia paikkoja just niin paljon kuin haluaa. Alla on Vesan kaksi kuvaa kaverista:

 

Kuva 1. Häntä viittaa karjalankarhukoiraan... Oikeasti on ihan samanlainen kuin muillakin.

 

Kuva 2. Hurja loikka ruusupensaasta!