Noutajat saapuivat aamupäivällä. Pennut olivat lähimmäisen rakkaudesta siirretty ulos jo kuudelta. Ne osaavat hurjan monta kiipeilytemppua jo! Elviksen voisi myydä trapetsitaiteilijaksi Moskovan sirkukseen milloin tahansa. Naapurin Hannele-täti otti palautti taas koko aamun karkailevia kavereita takaisin aitaukseen, ja otti koppeja kiipeilevästä Elviksestä (video tulossa).

Riikan ja Jarin tullessa Elvis päätti tulla vastaan, ja Riikka ehti just ottaa kopin kun se oli kopsahtmassa kompostiaidan päältä alas (taas). Riikka joutui valitettavasti paperihommiin. Mahtavaa, että toinen meistä on luotettava kirjanpitäjä. Elviksestä tuli Loisto, ja se muutti Ruutanaan Tampereen kupeeseen. Ruutanan Loisto. Uusi erikoinen loislaji (hhaahahhaaa - todellakin väsyttää aika paljon). Virallinen Kummi, eli Olli-veljeni, ei ole allekirjoittanut tätä nimeä kylläkään vielä, vaan vastaehdottaa Kuningasta. Elviksen tulevaisuus koostuu tokosta ja jäljestä, ainakin. Elvis oli kyllä sellainen yleisönsuosikki, että sen puuhat on syytä kirjoittaa tarkasti blogiin!

Aleksanteri Suuri viihtyi silmin nähden Satun ja Askon syleissä. Maha oli jo vähän laskenut, eikä ripuli ollut löysää kakkaa pahempaa (vielä...). Hienoa, että Suursyömäri pääsi kotiin, jossa sen erikoislahjoja arvostetaan... A. Suuresta on tulossa Rymy, ja se pääsee mudin ja belggarin kaveriksi. Kummisedän kelpuutusta tälle nimelle ei ole vielä kysytty. Aleksanteri, annan vain yhden ohjeen: Muista kunniottaa isompasi ruokakuppia. A. Suuren tulevaisuudessa häämöttää jälkiä ja metsässä piilossa olevia ihmisiä.

Anna Boyle löysi selvästi vastinparinsa Heidistä, ja muutti Kangasalle Riikan lähinaapuriksi. AB:stä tulee Aron, minkä nimen kummisetänsä vastoin tapojaan kelpuutti. (Pitkin hampain, mutta kelpuutti kuitenkin.) AB:n perheessä on ennestään pari partacollieta sekä bordercollie Salminen, jonka oikea nimi on kyllä Petteri, ja joka oikeasti kuuluu kädellisiin... A. Boylelle luvassa on tokoa ja jälkeä.

Remus siis jäi iltatähdeksi meille. Tämä sopii kyllä hyvin, sillä olisin aika romuna jos kaikki olisivat lähteneet heti. Toisaalta älyn hyvä ettei niitä ole enää kuin yksi...  Nostimme kytkintä vilkkaasti pentujen lähdön jälkeen, sillä yksi Piikkiön lampaista oli karannut, ja etsintä oli jo menossa. Remus meni hoitoon yläkerran Aleksille, joka toi sen myöhemmin ulos Hannelen valvovan silmän alle. Mahtavia naapureita, kerta kaikkiaan. Ehkä esitän taloyhtiön kokouksessa, että Remppanen ostetaan talon koiraksi! Ei vainen, jos kaikki menee nappiin, Remus ei lähde kauas Turusta ja pääsee kotiin, jossa sille olisi täydellisen sopivat omistajat sekä eräs musta-valkoinen äitipuoli... Peukut pystyyn tämän option puolesta!

Lammasta ei löytynyt, mutta mustikoita kyllä. Äiteekoira ja puolitäti juoksivat kuin hullut ja äitee veti mustikoita suoraan sangosta. Supo saa kyllä ottaa, on ollut niin hyvä emo! Hieno tyttö. Homma on siis lähestulkoon pulkassa, pennut ovat oikein kivan oloisia, äiteen hermot ja kroppa ovat kasassa ja pennuilla on mukavat, fiksut ja lupaavat kodit. = Mahtava fiilis. Kiitos Riikka.