Olli lienee pentujen virallinen kummi, sillä oli mukana niin synnytyksessä, Victorian sairaalamatkalla kuin nyt mikrosirutuksessa! Pakkasin pennut Riikan kuljetuslaatikkoon, johon ne just ja just vielä mahtuivat. Huuto matkalla oli aika iso... E-lääkärissä huuto loppui siihen, kun laatikon kansi avattiin, ja kaverit saivat tulla ulos. Olivat oikein reippaita! Anna Boyle sai erikoispisteet reippaudesta, kakkosina tulivat Elvis ja Remus. Muut nukahtivat laatikkoon aika äkkiä. Kaarle III ei älähtänytkään sirutuksesta, vaan keskittyi vain nappuloiden syömiseen. Kaikkien sydämet kuunneltiin, ja ovat ok! Hyvä. Munuksia eli kiveksiä ei vielä kokeiltu. Parempi vissiin olla räpeltämättä turhaan näin nuorena. Varsinainen pentutarkastus ja silmäpeilaus on vasta puolentoista viikon kuluttua.

Neljä pennuista rekisteröidään trikeiksi, vaikka esim. A. Suuren trikkimerkit vaativat mielikuvitusta. Ajattelin kuitenkin, että vähäkin trikkiys ON perinnöllinen asia, joten pistetään nyt sen mukaan. Eipä tuolla paperilla olevalla värillä mitään väliä ole kuitenkaan. Nimiksi tulivat seuraavat:

Romulus :             Frosty Field's Floating Point, pikkutrikki

Remus:                 FF  Fisherian Approach, pikkutrikki

Kaarle III:             FF Factorial Design, mv

Elvis:                     FF Final Hessian, isoin trikki

Aleksanteri Suuri: FF Fixed Factor, vähin trikki

Anna Boyle:          FF Final Model, mv

Nimien selityksiä kirjoitan sitten, kun ei väsytä näin karmeasti...Yöksi tämä porukkaa siirtyy siis Rymättylään. Kyllähän kaupunkilaisten bc-pentujen on syytä elää edes viikon verran lammastilaelämää!