Ennemmin varhain aamulla kuin myöhään illalla päästiin vihdoin Nokian keikalta Rymättylään. Matka oli... äänekäs. Kait ne lapset yöllisen automatkan järkytyksestä selvisivät, sillä pihaanpäästessä kaikki ottivat hömpsyt maitobaarista ja taapersivat sisälle. Pennut laitettiin pesuhuoneeseen tehtyyn pentulaan Sussun kanssa, Taku sai alakerran eteisen asuinsijakseen. Nuu-kissalle nimittäin varattiin yläkerta. Nuu-parka, ei varmaan matkat alakertaan paljon kiinnosta bc-kansoituksen vuoksi.

Aamulla koko hullula pääsi koira-aitaukseen. KI-VAA! Päämajaksi pennut valitsivat koirankopin alle kaivetun loistavan pesäkolon. Sinne ne tunkevat nukkumaan ja sieltä kömpivät kunnon susipentueen tavoin, kun Supo menee imettämään. Pihamaalla on tehty retkiä talleihin (auto-, hevos-, lammas-) ja käyty katsomassa lammasta. Eivät kyllä tajunneet siitä mitään.

Taku on Onnellinen. Täytyy vissiin ostaa sille maatila ja pari lammasta. Se käy säännöllisin väliajoin tarkkailemassa utaretulehduksen vuoksi pihamaalla olevaa uuhta, ja on Hyvin Tärkeä Koira. Hermojen kiristely on selvästi vähentynyt, eikä Supoa tarvi kyylätä yhtään.

 

Supo sen sijaan on laiha kuin metsälauha ja hitusen rasittava ruuan hankinnan mennessä kaiken järjellisen toiminnan yli. Koitan tunkea sille nappulaa ja puuroja naamariin, mutta kaikki valuu tisseistä pois... Supon elämä on muutenkin onnetonta, täytyy pahoitella. Taku sai sille tappelunnujakassa 2 vkoa sitten pari haavaa jalkaan, ja polkuanturan isohkon haavan takia lenkkeily ja treenailu syöksyvaaroineen on ollut poissuljettua. Mätäkuun loppu teki tehtävänsä, ja parantuminen on ollut älyttömän hidasta. Nyt reijät ovat kuitenkin parempia, ja täällä Sikka Talulla nurmikko on parempi kävellä kuin sorapiha kotosalla. Supo on siis paitsi vihdoin päässyt liikkumaan plus vielä laskemaan lampaita (EN päästänyt irti sitä sutta...) ja tsekkaamaan sienitilanteen. Uimahommiakin on tehty. Rannasta löytyi oikein irtorakkista eli rakkolevää, ja katso! - Supo on edelleen Suomen tarkin rakkolevännoutaja. Se hyppää veteen siten, että nappaa samalla rakkiksen ja kaasuttaa rantaan. Bortsujahan on työlinjaisia, paimenlinjaisia ja näyttelylinjaisia, mutta Taku ja Supo ovat levälinjaisia. (Tässä kohti kaikki asianosaiset voivat laulaa Rakkiksenlastaajien laulun alkaen "Me rakkislastia tuotiin Seiliin, Busterillapa tietenkin--" (sävel Banana Boat Song))