Maanantaina käytiin pennun kanssa toko-treeneissä tutustumassa. Vähän jännitti alkuunsa, ja leikkiminen ei oikein lähtenyt. Karkkien syönnissä sen sijaan ei ollut hädän päivää! Reipas pentu ja hyvin keskittyi. Supo otti p-istumisen lyhyesti muitten kanssa, ihan ok. Palkkana vapautus lelulle. P-makuussa kokeilin asetella Supon valmiiksi lonkka-asentoon, mutta tämäkään ei kyllä toimi. Tällä systeemillä taitaa olla luvassa etujalkojen asettelua. Äh täytyy miettiä. Ongelmana on siis ollut p-makuu, jossa loppuen lopuksi Sussu menee lonkka-asentoon. Se menee ehkä "liian" kompaktiin makuu-asentoon, ja takapää alkaa heilua kuin heinämies, kun ei pysy tasapainossa! Ehkä koitan kuitenkin päästä eteenpäin pää-maassa taktiikalla. Jos S pistää suoraan pään maahan, se ottaa etujaloilla leveämmän haara-asennon. Ehkä jatkamme tätä kautta.

 

Kuva 1. Supon paikallaanmakuu - joskin tässä maataan vain sitä varten, että saisin Remuksen jotenkin kuvaushollille kanssa...

Tiistaina käytiin katsomassa Covateco-Ninan pikkurusseleita. Kiitoksia seurasta, pikkukoiria ei o ennen nähtykään! Komioita russeleita, ja hyvää seuraa pikku-beeceelle. (Taisivat ite kyllä kokea karmean deja vu -ilmiön, kun mun takakontista löytyi musta-valkea pikkupentu...) Isot tytöt pääsivät sienimetsään.

Kuva 2. Remus puhuu hienosti koiraa.

Keskiviikkona elikkästen tänään käytiin bussiretkellä kirkolla. Vähän fiilisteltiin Kauppatorilla, sit kauppakeskuksessa. Reipas vauva! Ruokaa syötiin innolla, ja kontaktissa ei ongelmia, mutta leikkiminen ei lähtenyt. Sen sijaan kotoa lähtiessä bussipysäkillä pentu pystyi kyllä vetämään lelun kanssa. Pennun kanssa liikkuessa kanssaeläjät antavat itsestään ihan uusia puolia: eräskin pappa hokasi pennun mun sylissä ja pysäytti auto+peräkärry-yhdistelmän siihen paikkaan, aukaisi ikkunan ja alkoi lepertelemään. Huomautan, että tätä EI ole tapahtunut ilman pentukoiraa.