Aaron eli Anna Boyle kävi Turussa Lentsun opissa. Hyvän näköistä menoa! Omasta blogistaan löytyy tarkemmin selvitys aiheesta. Supo ei poikaansa edes tavannut. Sen sijaan toivomme tapaavamme joulureissulla Readyn eli Remppasen Kalajoella. Tähän täytyy liittää kuva Readystä... Niin on äiteensä korvat... Supolla ne onneksi rauhoittuivat sittemmin. Kuvaajana omistaja Hanna Kangas.

Supon treenit pyörivät edelleen vinkunan ympärillä. Viime viikolla sisätreeneissä koitin neljä liikettä kisamaisesti. Muuten hyvin, mutta piiiip meinaa kuulua. Tai sitten mulla tinnittää. Ai joo, kaukot menivät ihan uskomattoman käsille, sillä Supo teki yllättäen runsaasti ja kaikkea ihmetellessään LO:n käsien heilutusta. Se pystyi mm. nousemaan maasta ylös siten, että vain takapuoli nousi. Aika pätevän näköistä. Onneksi emme ole ilmoittautuneet tammikuun karsintakisoihin!! Taku pääsi vähän agiliitämään Heidin kanssa, mistä iso kiitos koiran puolesta.

Kotitreenien aiheena molemmille tytöille on nyt kaukokäskyjen käsi- ja suullisten merkkien tutkiminen: onko molemmat selviä ja ärsykekontrollissa? Vaikuttaa siltä, että KUMIPIKIN on EPÄSELVÄ, eli ehkä treenataan eka toinen kuntoon, sitten toinen, ja vasta tämän jälkeen voin kuvitella että käsi- ja suullinen merkki VAHVISTAVAT toisiaan... Itse opettelen sanomaan käskyt eri tavoin, eli kimittämään "pepu" ja "nouse" -sanat. Samalla voisin opetella, että omaa kaulaa ja päätä ei tarvi nostaa samalla kun yrittää sanoa jotain korkeammalla äänellä (kokeile ite, vähintään kulmakarvat nousevat!)