Raahessa koirat ja omistajat viihtyvät. Lunta oli tullessa huomattavan järjettömästi, mutta loppulomaa kohden hanki on jo painunut. Metsäpalstalla on kaivettu pääsiäiskokkoa hangesta ja tehty puuhommia. Supo on treenannut juoksemista moottorikelkan kanssa... Nyt sen toimenkuvana on lähtä juoksemaan pää viidentenä jalkana todennäköiseen etenemissuuntaan heti kun kelkka pörähtää käyntiin. Haukkumisleikki on jo unohtunut. Taku on päätellyt moottorikelkkaleikin olevan loistava keksintö, kun Supolla  kerran on niin kivaa. Näin ollen Takukin lähtee salamana kelkan mukana. Takun reissut tosin ovat Supon reissuja lyhyempiä, sillä T sentään muistaa olevansa uskollinen bordercollie, ja palaa mun tykö jo parin sadan metrin jälkeen. Oona sen sijaanmuistuttaa olevansa jo 12-v mäyris, ja seisoo kelkan edessä kunnes nostetaan kyytiin.

Tytöt ovat päässeet myös jäälle hiihtämään, josta muutama todistekuva alla.

Mikä mukavinta, tapasimme myös Kalajoelle lähteneen Remppasen eli Readyn ja Hannan. Siellä oli ruutu jo löytynyt hienosti, ja agia tehtiin ihan äänettömästi! Kiitos Hanna myös Takun ja Supon agi-treeneistä!!

Supo kelkan reen kyydissä (moottorisahasta eristettynä...)

Taku Smitin uuden laavun katolla. Se kiipeää hyvin nopeasti mihin vain ellei omistaja ehdi vahtia. Laavun katto on ok, mutta autotallin katto ei... Taku meni nimittäin myös auttamaan lumien tiputtelussa.

Matkalla Taskun saareen. Oikealla Taskun pooki ja vanha kalamaja.