Pentuepäivityksiä: Jäbä eli FF Floating Point ja Aron eli FF Final Model kävivät näyttelyissä. Jäbä oli nuorisonedustajana Baltian rundilla (toista kertaa) ja nappasi sieltä junnu-sertin (toista kertaa). Aron oli aikuisna öööh Raumalla näyttelyssä  (korjatkaa jos meni väärin) ja sais sellaisen aikuistenoikean sertin. Ollaanko vähän ylpeitä meidän puolisilmän lapsista! Erityisen hienoa on saada kokemusta häsellyspaikasta ja omistajan hermostuneisuudesta ennen varsinaisiin kisoihin menoa... Tsemit myös Pipsalle (FF Factorial Design), joka menee juurikin kohta kohti näyttelyä! Zen-asenne on  tärkein!

Suppis on tehnyt jokusen jäljen ja esineruudun, joista jälkimmäinen vaatii multa mietintää. Hakee ja hakee, mutta ei ihan tajua etsiä ilmavainua. Supo on päässyt myös lampaille (tai pakkohan sen on ollut lampailla mun ja Takun bisneksien vuoksi), ja olen päätynyt nimeämään sen Suomen heikoimmaksi lammaskoiraksi. Kaveri tsemittää ihan sikana treeniaitauksen ulkopuolella, mutta sisälle päästessä vetä yhden kierroksen ja sit sinkoaa tangentin suuntaan syömään heinää... Noh, täytyy sanoa että on siitä oikeasti ollut vähän hyötyäkin sekä Takun kesätöissä että paimennustreenejä vetäessä kun Taku oli agipikissä.

Taku on Susannan kanssa agipigittänyt (kiiiiiitos!) ja ihan epiksissäkin käyneet! T myös on auttanut hienosti paimennustreeneissä (ks. Swedun paimennuskoulun sivut, jos tahot treenimään!)