Jäbä oli jo muutama aika takaisin taas Baltian kierroksella, ja tuli takaisin multijuniorimuotovaliona! Virallinen titteli on (copy pastella Facebookista, älköön kukaan pyytäkö tulkitsemaan  tätä) EE JW-10, EE&LV&LT&BALT JMVA. Huh. Miten tuolta joku TVA enää erottuu?

Aron aloitti matkan kohti ao. titteliä läpäisemällä tänään tokon ALO-luokan nätillä ykkösellä! Muutama kauneusvirhe ja 187,5 p. Loistavata, ei voi kuin pitää aaltoliikettä yllä (saako laskea kädet jo, Tampereen juna-asemalta asti ovat olleet aallossa?).

Roti ei o ihan kisavalmis vielä. Eikä meidän treeneillä välttämättä päästä alokkaasta läpi, sillä Rotina on opetellut käsitargettia, nenäkosketusta, koriin juoksemista,matkalaukun päälle kiipimistä ja mitähän... ah maahan menoa se alkoi tarjota ja naksuttelin sitäkin. Se oli ehkä virhe, sillä ao. maahanmeno oli aika hidas ja lonkalleen meneväinen. Noooh, eipä tuo mitään. Olen joka tapauksessa tehnyt tod. näk. KAIKKI virheet mitä naksun kanssa voi vaan tehdä. Oikeasti mitään treenipäiväkirjaa ei KEHTAA pitää, kun en halua muistella vähäänkään noita näppäryyksiäni, joista edellä mainittu ei-toivotunlaisen liikkeen vahvistaminen olin mokalistan lievimmästä päästä.

Juna-bussimatka Turusta Pohjanmaalle meni hyvin, mutta onneksi Supo oli tullut jo edeltä vanhempien kanssa. Oli vähän täyttä bushissa nimittäin. Pikkuisen alkaa tuo VR:n meininki taas tympimään. Jotenkin en vaan ole ihan varma, että pitääkö matkustajien maksaa VR:lle vai päinvastoin, jos vaunulämpötila on + 34 astetta. Pentukoira sai liota välillä vessan lavuaarissa...

Pentu on käynyt jo uimassa oikeasti - lähti mun perään ja ui ihan hyvin. Muita mainittavia sankaritekoja ei ole tehty. Supo on alkanut leikkiä sen kanssa. Leikkikavereina ovat käyneet myös neljä päivää nuorempi Entti-bc ja siskolikka Noki.  = Mun tarvii alkaa tsemittämään tosissaan, että olisin kivempi kuin maailman muu tarjonta.