Supon Tilastopentujen hyvät toko-uutiset jatkuvat! Anna ja Pipsa olivat virallisissa tokoissa ja pyrkivät samaan kuin Aron - ja osuivatkin hyvin tarkasti samaan: kirkkaalla ykkösellä avoimeen ja 187,5 p plakkariin. Tärkeintä oli tietty fiilis ja menemisen maku, jotka olivat olleet kunnossa. Palkkaamattomuus ei ollut probleemi - ou jee. Pipsankin osalta oli käynyt tuuri paikallaanmakuissa. ALOn paikallaanmakuu on kyllä painajaisista pahin.

Hanna ja Ready olivat käyneet epävirallisissa tokoissa tarkistuttamassa kisakuntonsa. Nähtävästi kuntoa oli ollut ja hommat menneet nappiin, mutta tarkempaa selvitystä en ole vielä saanut. Kisoihin ilmot menemään vaan!

Roti sen sijaan on treenannut vasta ruutua ja pitämistä (kapulan siis) ja maahanmenoja. Maahanmenot siksi, että Roti olikin aika innostunut lampaista eilisen kurssinvedon aikana, eli ehkä sen voisi kuukauden kuluttua viedä lampaille, ja tässä vaiheessa maahanmenoa olisi pitänyt jo yleistää muutamaankin paikkaan. Tulevassa Roti taitaa jäädä kotio lammastuskurssien ajaksi. Kaveri on ehkä vielä kasvattiäitiään Supoa ahneempi, joten motivaatiota naksutusbisneksiin todellakin löytyy. Lelut ovat niin kivoja, että ruutua ja eteenmenoa saa kyllä treenattua. Karkkeihin vaihto on kuitenkin hyvin mieluinen idea. Eniveis, täytyy vahvistaa makuun lisäksi hetimiten myös seisomisesta ja istumisesta, sillä bortsulla tuo maahanmeno on vähän turhankin hyvä ratkaisu kaikkiin tilanteisiin, eli myös kisoissa liikkeestä seisomiseen ja istumiseen.