Hyvin lyhyesti kesken työpäivän:

Pikku Remppanen otti revanssia toko-kokeissa Kokkolassa, ja huitaisi alokkaan läpi nätillä 193 pisteen tuloksella. Hienoa. Saisiko jonkun treenikuvan Hanna?

Kotiporukkojen kisat eivät ole ihan niin hienoa kuultavaa: Takun kanssa kisattiin paimenessa toissa viikonloppuna. Paimenkoirayhdistyksen kisoissa meiltä häipyi yksi lammas. Olin kyllä tyytyväinen Takuun, sillä se oli hyvin kuulolla. Sama kuuloisuus jatkui sunnuntaina kennelliiton kisoissa, joissa meillä loppui aika jaossa. Siihen asti meni kivasti. Pisteet menivät siitä hyvästä todella alas, että lampaat lähtivät tolpalta jo hyvissä ajoin ennen Takun paikalle saapumista. Harmi kyllä, ne eivät lähteneet suoraan kohti mua, vaan täysin off-line.

Supo oli jälkikisoissa lauantaina Kaarinassa Kaarinan Koiraharrastajien kisoisa. Oli mukavaa! Elämäni ekat pk-kisat, eikä ollutkaan niin kamalaa kuin oletin. Koularia ei tullut, ja pisteet jäivät 204:ään. Jäljeltä löytyi 4 keppiä (sis vimppa). Yksi kohta tuotti ihan uskomattoman sotkun mun, koiran ja narun keskuuteen. Otin jo koiran irtikin saadakseni kuvion selväksi. Loppuen lopuksi otettiin jälki takaisin kiini "linjaetsintänä", eli otin varmasta paikasta lähtien puoliympyrän muotoisen uuden janan ja luotin Supoon. Se haistoikin jäljen (tai kepin?) jo kaukaa, ja löysi jäljen uudestaan. Janalta tuli kommentti "ohjaajalta täysin puutteellista toimintaa". Tarvii siis treenata tätä jonkun silmän alla...125 p

Esine löytyi nätisti, mutta nätimminkin olisi voinut mennä. 30 p.

Tottiksessa oli eka temput, sit makaaminen. Tätäkiin olisi pitänyt treenata... Tiesin, että hypyt eivät  mene, joten ei olisi ollut varaa mokata yhtään. Supo kuitenkin säikähti paukkuja niin, että eka seuraaminen meni ihmetellessä. Onneksi se palautui ja muut osat menivät jopa erinomaisesti. Eteenlähettämisessä ei-koskaan-treenamattomuus ei onneksi näkynyt... A-estettä olisi voinut kokeilla yli yhden kerran aikaisemmin... ehkä. P-makuusta kaveri lähti paukuista mun tykö, mutta oli ihan rauhassa makoilemassa sen jälkeen. 49 p. Jäljelle jäi siis lähinnä vahva motivaatio treenata puutteet kuntoon!

Iso kiitos pentulaisille koko lajiin innostamisesta! Ja Pixi-Elina koutsaamisesta viime hetkillä. Pixi-puoliveli vetäisi 273 pistettä eka jälkikisoistaan voittaen alokkaan kirkkaasti. Teemme siis tästä lähin just niin kuin Elinakin tekee, ja tulos on taattu.