Pentulaiset ovat olleet ahkeria, ja viestitelleet kaiken maailman tuloksista. Tämä on ollut tosi mukavaa kuultavaa äiteekoiraa kaipaavalle. Ei-kronologisessa järjestyksessä kerrottakoon, että

Aron ja Heidi saivat ekan EVL-ykkösen!!! Piirinmestaruuskisat, aika pilkunviilaukselta kuulostava arvostelu ja 266,5 pistettä. Samalla menolla normikisoista on herumassa aikasten hyvät pisteet! 

Aron ja Heidi kävivät tokokisoja ennen myös luonnetestissä, josta 185 p ja laukausvarmuus. Samassa testissä kävivät myös Riikka ja Loisto, ja tytöille 178 p ja laukausvarmuus. Näistä molemmista testauksista on enempi Riikan ja Heidin omissa blogeissa. Ekat pennuista siis testattu, ja tasaisen hyviltä harrastuskoirilta vaikuttavat! Noh, eipä tämä ollut mikään varsinainen uusi tieto.

Pipsa ja Anna ja samaten Ready ja Hanna ovat käyneet agipikikisoissa, ja kuulemma hyvin menee - ja lujaa. Joku källi radoilla on kuitenkin käynyt, ja nollat vielä odottavat tuloaan (Pipsalla on jo 1 ykkösistä). Agi-kisoja on varmaan aika usein, kun niistä ei ilmoiteta tähän konttoriin ollenkaan niin tehokkaasti kuin muista kisoista ja koetuksista! Anteeksi annetaan.

Rymy ja Satu menivät oikein missikisoihin. Kuulemma mm. hyvän kokoiseksi sanottiin, mutta käskettiin kerätä vielä massaa kotosalla. Noh, massakausi on varmasti ainakin Rymyn mieleen! 

Jäbä kävi täällä Turun päässä katsomassa lampaita, ja innostui tästä rotutyypillisestä puuhasta. Koko pentue on siis käynyt lampailla, ja jokainen innostui asiasta. Kukaan ei kuitenkaan ole treenannut sen enempää, joten mitään hajua ei ole siitä, mihin noilla vieteillä päästäisiin. Jos asuisivat lähempänä, niin ottaisin kurssitukseen kyllä uskoen vahvasti kehityskelpoisuuteen.