Roti pääsi sunnuntaina oikein sisähallitreeneihin, ja siitä innostuneena ollaan otettu vähän tokoa pitkin viikkoa. Luvassa on sisähallitreeniä myös ensi viikolla, oikein pariin kertaan. Tein ison päätöksen, jonka mukaan kaveri tulee suoraan perusasentoon, ja nyt lopetetaan pk-eteenistumiset. Just kun sain sen näköjään aika hyväksi joulun aikana (mitään muuta ei tehtykään...). Siitä on kuitenkin tulossa helpolla asentovirhe sekä edessäistumisesta että sivulla tulosta. Ennen kaikkea hyväksyn nyt sen, että ei me taideta mitään pk-uraa tehdä - jos ei o tähänkään asti treenattu, niin tuskin jatkossakaan. Eli nyt vaan noin miljardi luoksetuloa suoraan sivulle.

Kaukokäskyistä on tulossa aika mielenkiintoiset, sillä Rottanen tarjoaa maahan-seiso liikkeeseen joka a) näyttävää hyppyä oikealla päin suorille jaloille (Up-temppu), b) nousua seisomaan kolmelle jalalle (ilmassa oleva takajalka vaihtuu salamanopeasti, kun Rotta ei ihan tajunnut, oliko se vasemman vai oikean jalan Kinkkaa-temppu) tai c) näyttävä hyppy oikealle kolmelle jalalle hyppimään.

Taku on treeninyt eniten perusasennon kivuutta ja luoksetulon pysäytyksiä. Voisiko sitä olla niin hullu, että koittaisi mummunkin kanssa vielä kisata?!

Treenata tässä täytyykin, sillä Tilastopentuja eli Supon pentulaisia on tulossa Turkuun tammikuun lopulla agi-kisaamaan ja tokottamaan. Aron ja Pipsa pääsevät kokeilemaan lattiamajoitusta mun uudella maalatulla lattialla. Seuraavan kerran tavataan jo helmikuun puolessa välillä Tampereen suunnalla, johon saattaa ilmaantua jopa koko pentue. Olisipa mahtavaa. Viimeeksi on koko porukalla nähty kaksi vuotta sitten. Luvassa on lämminhallitreeniä niin agin kuin tokonkin osalta, ja oikein ulkopuolisen kouluttajan JA muonittajan turvin. Aaaaah.

Pikku-Remppanen eli Hanna ja Ready me nähtiinkin joululoman kotimatkalla Kalajoella. Siitähän oli tullut iso sälli!

Supon lapsenlapsiakin on jo pistetty alulle, kun Jäbä (FF Floating Point) pääsi riiaamaan Liinua (ks http://www.somethinglikebc.com/pentuja.htm)