Supolle iski toisen kerran rippe-ripuli, mutta onneksi siitä taidettiin taas jo päästä. Ihme hienosäätöä tuon ruuan kanssa. Supolla on yleensä aika teräsmaha. Jaa paitsi tietty silloin kun se esim. on syönyt Nannen kompostiastian tai pöninyt litran kuivamaksaa. Jaa kyllä se puolimätä jäniksenraatokin taisi hieman... tuoda ilmaa mahaan. Pahanhajuista ilmaa. Toivottavasti maha on oikeasti nyt ok, sillä Supo ja katras jäävät Levä-Merin hoitoon viikonlopuksi. Onnea vaan. Kantsii yöllä pistää valot että näkee mihin astuu...

Eiliseen nähden ei ole tullut ihmeellisiä muutoksia. Remus edelleen meinaa missata ruoka-ajat, mutta ilmoittaa sit kyllä ruokailunsa keskeytyessä, että EI saa siivota pöytää vielä pois. Elvis pitää älämölöään, ja on ihana. Anna Boyle tunkee syliin, ja Kaarle III kunnostautui seikkailijana tänään. Se taisi olla se pentu, joka jäi kattilaan nukkumaan. Leikkihommeleita on entistä enemmän, mutta toisaalta nuo "nokosetkin" ovat aika työmiehen nokosia. Olisi hyvä jos heräisivät sen verran ennen yöunta, että söisivät nyt ja soisivat mulle lepoa... (Herään niiden vienoon karjuntaan ihan varmana.) Supon äitiys muuttaa muotoaan, ja tänään se oli entistä hellempi herätellen pentujaan pusutellen syömään. Suloista.

Pääsin vielä tsekkaamaan Covateco-Ninan pentuja ennen niiden lähtöä maailmalle. Jos noin kivoja ja reippaita tulee näistäkin, ja noin hyvin tulevat kutsusta tykö, niin naks mulle. Onnea tuleville ottajille!

Taku kävi Marikan Zaggan, Solveigin Flamman ja Lampuri-Katjan Siian kanssa ottamassa vähän hakukaaria ennen viikonlopun kisoja. Siialle ja Zaggalle lupasi hyvää, Takun edestä taas kaasutettiin. Hmm, jos oppisi, että mitä tuo koira oikeasti on ja mitä se ei ole, niin pystyisi treenaamaan paremmin. Toivoisin osaavani jalostaa sen hyvät puolet vielä paremmiksi, ja toisaalta tajuta sen heikot puolet ja koittaa elää niiden kanssa yllättymättä niistä mutta paikaten niitä. Se tuskin on tai tulee olemaan samanlainen paimen, kuin kunnon paimenlinjaiset ovat. Se kuitenkin on mun ainot paimenkoira, ja sillä materiaalilla mennään mitä käsissä on. Ja toisaalta: jos näyttelylinjaisen ostaa, mutta kesätyöpaimenen saa, niin ehkä pitäisi olla vaan tyytyväinen!

Perjantaina lähdetään kohti kotikontuja eli Raaheen ja sieltä la ja su Ouluun paimennuskisoihin ja siinä välissä Jaanan häihin Pattijoelle. Samalla voi viedä äiteelle nimipäivälahjan - onnea äitee!