Pentulassa kaikki menee mainiosti. Supo on hyvä äiti, ja kaikki kaverit kasvavat (punnitus kerran päivässä). Luonteista voi sanoa sen verran, että Elviksellä menee hermo kun sitä punnii...

Supon lämpö on ollut normaali ja maha on pysynyt suht. kunnossa jälkeisten syönnistä huolimati. Se syö raakaa lihaa muutenkin, mikä on varmaan estänyt pahimman sekoittumisen. Pennut Supo pitää hyvin puhtaina, joten niiden mahan kunnosta en osaa sanoa mitään.

Taku on ollut kotona koko ajan. Tytöillä oli riitoja ennen joulua, mutta kevättä kohden ne loppuivat. Sen jälkeen kun Zorro tuli kylään, mitään saikkinaa ei ole ollut! Taku alkoi kohdella Supoa jotenkin kunnioittavammin. Mitä pitemmälle raskaus meni, sitä varmempaa oli että Takun epäilyt Supon juonia kohtaan olivat ohi ja Takun käytös on normalisoitunut kyräilystä "koiramaiseksi". Ihanaa.

Takun kanssa oltiin 6. pvä maanantain tokotreeneissä. Aiheena oli SM-kisojen mimikointi. Takun tokot ovat olleet vähissä, ja piti oikein katsoa että mitä sillä on vielä muistissa. Ruutu on nyt aika hyvä, ei mikään nopea, mutta se löytyy. Taku nyt ei muutenkaan ole mikään tokotykki, toisin kuin puolisisarensa. Alusta on siis auttanut ruutuun. Tämän lisäksi naksuttelin seuraamisen alkua (apumies latasi takapalkkakuppia, jonne vapautin). Haahuilun vuoksi jouduin kuitenkin piakkoin muuttamaan treenin sivulle tulosta naksutteluksi. Tätä voisi tehdä enempikin, sillä Takun isoin ongelma on ollut haahuilu = menee tsekkailemaan kaikkia muita, mm. tunnarin aikoi viedä kerran tuomarille... Täytyy muistaa antaa ISO palkka sivulle tulemisesta, jotta muun puuhailun jättäminen kannattaa.

Tiistaina meillä oli naksutinkurssia, jossa Taku oli otettu mukaan varakoiraksi siltä varalta että kurssilaiskoirat eivät pelittäisi. Höpöntöpön, kaikki olivat niin mukana geimeissä, että Taku joutui istumaan autossa koko ajan. Sorge Taku, mutta naks kurssilaisille.