Jos haluat kokea hetken suosiota, hanki laumallinen koiranpentuja! Mentiin pennunkatsoja Vesa & al:n kanssa taas retkelle yo:n pihalle ja ruokailulle ekologian kellariin. Taktisesti aika osui just silleen, että kaikki kollegat lähtivät töistä tai tulivat töihin (kenttäkausi menossa osalla edelleen), joten rapsuttelijoita riitti. Voi ainakin sanoa, että pennut ovat sosiaalisia ja tykkäävät ihmisistä. Myös siitä herrasta, joka vaikutti joltain ulkomaan proffalta, ja oli nähtävästi eka kertaa tilanteessa, jossa kaksi pentua seuraa uskollisesti kannoilla. Pennut nimittäin päättivät lyöttäytyä Näiden Jalkojen kyytiin. Herra ei edes himmannut askeliaan, mutta onneksi seurueemme nuorisonedustus juoksi pennut kiinni... Tulomatkalla nukahdettiin, mutta koululle päin älämölöä riitti. Pennut siis kitisivät, eivät vieraat.

1250514212_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva 1. Ruuan tarjoilua kahden avustajan voimin! Kaikki perjantain kuvat: Vesa Parkkonen.

1250514237_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva 2. Romulus, A. Boyle ja Kaarle III peesaavat.

1250514263_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva 3. Elvis leikkii.

Piti sanomani: Pennuilla ovat korvat alkaneet nousta! Aivan ihania ovat nyt ja niin älykkään näköisiä! Erit. Anna Boyle, joka nukkuu väärinpäin oleva ruokakuppi tyynynään ja näkee unia.... Laitan kuvia tuota pikaa. Pentujen luonteista: Ajattelin että Romulus on meidän pahis, mutta hohhoi, A.B. on ollut tänään kyllä kanssa aikamoinen purupetteri. Remus on pistänyt parastaan muutamana päivänä, ja isosälli A. Suuri se vasta osaakin laittaa sisaren mutkalle. Elvis on normisti kiva muille, mutta ei silloin kun alkaa nukuttaa... Hyvin tasaisia ovat nämä.

Päivät kiitävät, enkä ehdi tehdä läheskään niin paljon asioita pentujen kanssa, kuin aioin. Äh. Tänään aamu alkoi pentujen ulosroudauksella ja ruokinnalla. Sitten rakensin niille uuden puuharadan pihalle. Tähän kuului pahviputki ja kaadettu kottikärry. Karmeaa riehuntaa aikansa, mutta sitten simahdus. Puolen päivään aikaan puolet kavereista nukkuikin kottikärryn alla ja loput putkessa tai Riikan pentukopassa. Päivällä otin ne sisälle nukkumaan, että ovat oikeasti levänneet pentujen katsojien tullessa. Noh, sitten ne olivatkin hereillä pari tuntia, mutta nukkuivat taas iltaan, jolla välillä meikkis kävi auttamassa katon teossa (ai mää vai? hajotan kaiken, minkä lähellä hengitän!). Tullessa pennut taas ulos vähän, pentulan pikasiivous ja ruuat valmiiksi. Nyt lapset tulivat eka kertaa sisälle ite ja saivat olla keittiössä fiilistelemässä. Taloa ei siis juuri ole muuta kuin olohuone ja keittiö... Kellarin makkariin pääsi vain yksi, joka alkoi häröillä portaissa... Anna Boyle on seikkailija. Ruokailu sisällä, riehuntaa ja täysi sammahdus. Jos ne olisivat päivät sisällä, niin tappelunnahistelua taitaisi olla paaaaljon enemmän.

Ilmoitus!! Tämä alkaa etsiä uutta asuntoa. Sellaista, jossa koiralla olisi kunnon tilat pihalla. Oma olisi kiva, mutta rahoitusmahkuni ovat sen verta niukat että täytynee katsoa myös vuokrausmahdollisuuksia. Kaikennäköiset luukut tahi maatilojen torpparipestit otetaan myös vakavalle harkinnalle! Työmaani on Turussa, joten sinne pitäisi olla järkevä matka, vaikka etätöitäkin voin kyllä tehdä osittain.