Vantaan spezial-mies eli Jäbä eli FF Floating Point on käynyt parin viikon sisään parissakin näyttelyssä saaden eka Helsingissä pentu-ROPin ja eilen Baltian kiertueella junioriluokasta käsin koko rodun ROPin! Kennel Darya'sin sivuilta löytynee piakkoin lisätietoja aiheesta ja mm. venäjänkielinen tuomarin lausunta. Spatsiibat sinne vaan ja onnea käännöstyön pariin! (Ei vaan, tuomari oli osoittanut tykkäävänsä koirasta sekä kirjallisesti että suullisesti. Hyvä Handleri-Tarja!)

Jäbän uuden kuvan puuttuessa laitan tähän korvikkeena tämänpäiväisen kuvan Rymättylän lammasfarmilta. Hitusen söpöjä karitsoita... Paitsi että kuvan perusteella tuo toinen taisi irvistää mulle.

Supon ja Takun kanssa on tehty sitten viimekuuluman 1 kpl esineruutuja tai esinekaistoja, ihan ok molemmilta. Supolle tein toissapäivänä myös lyhyen keppijäljen, jossa oli myös makkaroita välissä. Nuuskutus on käsittääkseni loistavaa, mutta kepit eivät todellakaan kiinnosta. Eilen tein keppiruutua ja sit lyhyen keppimotivointi jäljen, jossa osa kepeistä löytyi. Kohta puolin tarviin jonkun fiksumman katsomaan meidän puuhia. Noooh, keppisekoiluista huolimatta en usko että saan itse jäljenhaistelua hävitettyä mihinkään, sillä tajusin Supon treenanneet ihan itsekseen viimeiset 5 vuotta jäljestystä pupujussien yms. kanssa... Harmi vaan etteivät jänikset, kauriit, ketut ja supikoirat ole jättäneet laisinkaan keppejä jäljelle ja täten edesauttaneet meidän kisatreenejä. Elä luota luontokappaleeseen. Petyt.