Eilen oli 4.7. eli valtakunnallisesti merkittävä päivä, nimittäin Frosty Fieldsin F-pentujen eli tilastopentujen 1-v synttäripäivä! Viesteistä päätellen juhlittu oli järkevissä tunnelmissa: Loisto, Pipsa ja Aron pitivät synttärijuhlaa Ruutanassa, Jäbä oli päässyt jälkileirille, Rymy sai naksutinsession lahjaksi ja Ready sai vissiin lahjansa etukäteen pääsemällä Tyrnävälle paimennustreeneihin. Olemme kyllä Riikan kanssa tosi tyytyväisiä projektin tuotosta tässä vaiheessa. Pipsa ja Aron on ilmoitettu toko-kisoihin, pentuja on treenattu ja treeniongelmiin ja uusiin ideoihin on haettu apua kursseilta ja muilta ohjaajilta, näyttelyissä on käyty treenaamassa hermostuneisuutta ja ihmismassoja ja Aron ja Jäbä ovat saaneet titteleitäkin näyttelyistä. Ehkä hienointa ovat pentujen kautta tulleet uudet tuttavuudet: On ollut tosi mukava olla tekemisissä näitten mukavien ja taitavien koiraharrastajien kanssa!

 

Pentujen harrastukuviot ovat käsittääkseni muodostuneet seuraaviksi:

Jäbä on käynyt raunioilla ja jäljellä ja hypännyt näyttelyissä. Hakumetsällä on haettu ukkoja ja suojelukentällä sanottu niille käsipäivää. Agilityssä taas on pistetty oman ukon kintut viuhumaan. Lähitulevaisuudessa siintävät  myös vepe-hommat!

Ready tekee pääasiassa agia ja tokoa, mutta jälkeä myös ja paimennustakin on harjoitettu!

Loisto jälkeilee ja tokottaa ja viestittää, mutta on kokeillut myös hakua ja paimennusta ja näyttelyitä.

Pipsa tokottaa ja agittaa, mutta hakua on treenattu myös ja lampailla ja näyttelyissä käyty.

Rymy on jäljestänyt ja hakenut ihmisiä, ja kokeillut myös paimennusta. 

Aron tokottaa ja jäljestää, ja paimenessa ja näyttelyissä on käyty.

Korjatkaa, jos joku on jäänyt mainitsematta! (Lisäsin Jäbän tietoja ja vaihdoin Elviksen nimen nykyiseensä... eli Loistoksi.)

 

Riikan kotisivuilla on uusia kuvia Loistosta, Pipsasta ja Aronista. Jäbästä on kuvia Darya's kennelin sivuilla. Readystä ja Rymystä voisin ottaa vastaan uusia otoksia!