Frosty Fields'in F-pennuilla oli tapaaminen Tampereella viime viikonloppuna. Perjantaina osa porukkaa ehti treenata tottiskentällä jo aikaisemmin, me ehdittiin vasta viimeisiin ampumisiin. Supo reagoi vähän. Riikka majoitti sekä meidän perheen, että Hannan ja Readyn Ruutanaan, josta la-aamuna lähdettiin Kana-areenalle. Alkupäivä ihmeteltiin tokoa, ruuan jälkeen otettiin kevennyksenä näyttelytreeniä ja iltapäivästä agia. Koiria oli monta, joten lepoakin riitti. Supo sai esitellä meidän pysäytystreeni-ideoita ja näyttää temppurataa.

Temppuradalla meinasi vinkuna nousta, eikä koira muistanut enää, että idea oli just kuuntelemisessa. Noh, eipä ihme, vähissä ovat meidän treenit olleet. Taku sai tehdä jotain pientä ja pääsipä lainaohjaajan kanssa myös agiradalle! Roti pääsi paikallaanoloihin ja hyppytreeniin agiesteillä. Ihan hyvä, sillä yhtään hyppyä ei oltu tuohon mennessä otettu.

 

Illalla lenkkeiltiin ja Syötiin ja katsottiin videoita - nimittäin jälkikisojen tottista, BH-tottista sekä rauniokisoja. Tämä olikin opettavaista!

Sunnuntaina lenkkeiltiin yhessä ja kokeiltiin vetohommia kelkan kanssa. Pennut innostuivat kovin, kuten ihmisetkin. Ruuan jälkeen mentiin vielä ampumaan paikalle jääneiden kanssa, ja nyt Supo ei reagoinut enää niin paljoa. Rotikin pääsi tulilinjalle, hyvin meni.

Pennut olivat menneet todella hyvin eteenpäin. Tapaamiset ovat aika tehoisia, sillä ongelmainratkaisuideat ovat aika monimuotoisia ihmisten tullessa erilaisista koirataustoista ja eri puolilta Suomea. Ehdottamasti kannatti hajottaa pennut monenmoisiin harrastusperheisiin, siltä tältä porukalta saa ehdotuksia niin agilityyn, tokoon, pk-lajeihin, vetohiihtoon kuin näyttelyihinkin. Hienointa on, että pennuista on ollut näihin kaikkiin lajeihin (+ pariin muuhun). 

Viikonlopun hyödyllisyys on todistunut viikon koira-aktiiviteetteinä: kahdet sisähallitreenit ja muutamat vetotreenit + kotitreenejä Rotille. Rotin kanssa homma tuntuukin nyt paremmalta kuin ennen. Ohjaajan täytyi vaan saada muilta käsky ryhdistäytyä ja olla parempi! Se oli hyvä idea...

Ensi viikko onkin syytä pitää henkisen valmistaumisen aikana, sillä ensi viikonloppuna on vuorossa--- pentutapaaminen! Tällä kertaa Rotin sisarusten kanssa. Luvassa on la-iltana pari h sisätokoilua, ja sunnuntaina koko päivä paimennustreenausta Somerolla Swedun paimennuskoulussa.