Remus lähti sunnuntaina Kalajoelle Hannan hellään hoivaan. Remuksen pääpuuha tulee olemaan agility, josta on aikasiempaa kokemusta perheen cockerin kanssa. Tokoa ja jälkeä on vannotettu tekemään kanssa, ja näiden lisäksi Remppanen eli nykyään Redi päässee katsomaan lampaita! Toivottavasti puolitätiltä Takulta on hypännyt joku lammasgeeni puolisisarenpoikaan. Redin laumaan kuuluu myös kaksi malamuuttia, joten paikka Isojen Koirien vetovaljakossa saattaa aueta pikkupojalle... Taas - toivottavasti Rediin on hypännyt pari vetokoirageeniä puolitätiltään! Taku on ihan hullu vetokoira, mutta Supo on enempi se vetoapu meidän valjakossa.

Lauantaina nähtiin Aron ja Loisto Tampereella. Supo aloitti armottomalla kärinällä, jonka pääsanoma lieni, että "juu EI ole maitotarjoilua enää!" (Viimeeksi keskiviikkona Remus 9.5 vkoa onnistui jälleennäkemisen riemussa hieman pääsemään tissille... ) Noh, kunhan Supo sai selväksi tämän huoltajuuden katkeamisen, alkoi riehu. Kuten äitinsä Jojo, ei Supokaan niin leiki pentujen kanssa, enemminkin pennuilla. Elvis eiku Loisto oli Supon suosikkiuhri. Kuvia löytyy Riikan sivuilta!

Kotona Supolla ja Remuksella on ollut hullut riehunnat päällä erit. aamuisin ja iltaisin. Sunnuntai-iltana Supo - ja koko muukin perhe - oli kummissaan pikku karvakerän puuttumisesta. Supo alkoi kuitenkin leikkimään, mutta hitsin surullista - omenan kanssa.

Maanantaina mentiin sitten illaksi Isojen Tyttöjen kerhoon, eli toko-treeneihin.  Tarvii siirtyä sisätiloihin, sillä luoksetulon pysäytysten käsimerkkejä ei tarvi puoli ysin jälkeen enää kokeilla! Ei vaan näe tarpeeksi hyvin. Olikin koko porukka paikalla eka kertaa koko kesänä, ja näin ollen Elina masinoi tehoisat kahden porukan treenit. Aioin jo aloittaa Supolle kyljellään makuun p-makuuksi, mutta ei sittenkään. Jatkan kuitenkin pää-maassa -linjaa. Pitkä matka kylläkin, ennen kuin siinä ollaan valmiita! Tämän lisäksi otettiini tosiaan erilaisia luoksetulon pysäytyksiä, eka kisamaisesti ja sitten tutulla konstilla juoksettamalla Supoa mun ja Elinan välissä ja pysäyttämällä välillä tullessa (luoksetulon mimikointi eli käsimerkillä, E naksautteli), ja välillä mennessä (ruudun seis-sanan mimikointi). Välillä palkkasin lelulla ite, välillä vapautin taaksepäin Elinalle.

Aijoo, Taku pääsi sunnuntaina pitkästä aikaa agipikiin Susannan kanssa. Meanwhile, Supo pääsikin yhdistettyyn sienimetsä-uimakouluun Siian kanssa. Flikat juoksivat kuin hullut, kiva niin.

PS. Pentuesittelysivulaatikot ovat tulossa!

PSS. Kuulin, että pentujen luonnetestit eivät näy kunnolla. En tiedä  mistä on kyse, sillä mun katsoessani ne näkyvät hyvin. Sama vika voi siis olla monessa muussakin tekstissä... hmmm. Korjausideoita otetaan vastaan!